2014. augusztus 22., péntek

Harmadik rész

Reggel az ébresző óra hangjára ébredtem fel.Nagy nehezen ki mászok az ágyból,az utam egyenesen a fürdöbe vezet .Ott megmosom a fogam, és megfésülöm a hajam ,majd cofba kötöm.Vissza megyek a szobámba és keresgetni kezdem,hogy mit vegyek fel.Végül erre eset a választásom:

Miután felöltözem lementem apuékhoz.Elköszönt tőlük és a sulim felé vettem az irányt.Ut közbe azon gondolkoztam ,hogy mit mondjak, Reninek és Gergőnek? Félek ,hogy elveszitem őket.Nem szeretném elvesziteni őket.Vajon mit fognak hozzá szólni? A gondolkozásból, Gergő zökentet ki.

-Szia csajszi!!-köszönt

-Szia -köszöntem

-Mi a baj?-kérdezte

-Semi-mondtam

-Noi ,jól ismerlek valami bánt-monta, utálom mikor igaza van

-Suli után elmondom hivom,Renit is muszály elmondjak valamit-montam

-Megilyesztesz-monta kicsit ilyeten

-Akkor én mit mondjak-montam neki majdnem sirva

-Na gyere, menjünk be már,Reni bent van-monta és be mentünk

Elkezdödöt a ,magyar óra, majd el alutam rajta .Lassan le ment minden óra. Suli után be ültünk a cukiba, mindenki rendelt maganak valamit . Nagy levegőt vettem majd elkeztem.

-Figyeljetek ,mondanom kell valamit,és az a valami  nem más mint...-keztem belle de Reni félbe szakitot

-Mit?-Kérdezte

-Elmondhatom ,na szóval elhagyom Romaniát örökre-montam 

Mind a ketőjük arcán látam a meglepődést.

-Mit mondtok?-kérdeztem félve.-Remélem nem veszitlek el benneteket?

-Nem ,dehogy is,hogy gondolsz ilyet te buta-mondta Geri

-Nem haragszok rád ,csak hiányozn i fogsz -Monta Reni

-Akkor jó- montam és megöleltem öket.

-Mikkor indulsz?-kérdezték

-2 hét mulva-montam

-Ilyen hamar ?-kerdeztek

-Igen,mert kell segitsek a bácsikámnak a lagziba.Csak egy baj lesz az,hogy ott lesz a bácsikám bekébzelt hüje csapata is-montam.

-Hey csajszi,csináljunk már egy közös képet,mert még veled nincs-monta Gergő

-Oke csináljunk-montam 

Megcsináltuk a képet és elindultunk haza fele.Mikor haza értem elmondtam apunka ,hogy elmondtam Reniéknek és,hogy nem vezsitem el öket.

-Kicsim itt a repülö jegyed-monta és kezembe adta a jegyet.Elszomorotam de egybe boldog is voltam ,hogy új életett kezdhetek valahol mesze.Igaz a barátaim nélkül olyan rosz lesz minden.De majd tartjuk a kapcsolatot ,és majd jönek ki remélem nem fognak elfelejteni. Olyan rosz lesz Gergő hüje feje nélkül, de én igy szeretem ahogy van ,na és Reni arról ne is beszéljünk kinek fogom elmondani ,hogy mi bánt ? Remélem nem fognak ki fogni ,mert nem Braziliá vagyok. Na jó itt az ideje tanulni, mert holnap vizsgázok.UHH de félek .Megtanultam  a románt ,mert  holnap abból vizsgázok. Miután megtanultam le mentem Juliehoz  pont vacsit készitet segitetem neki .Fini vacsit hoztunk össze.Apunák nagyon izlet és nekem is.

Majd be mentem a szobámba és elkeztem takaritani.De jó sok ruhám van oylan nehéz őket elpakolni ,hogy mire elpakoltam 10 óra lett.Még egy kicsit neteztem, majd elmentem aludni.

Reggel  álmosan ébretem. Ma 10-re kell meni  suliba ,mert ma vizsga nap van .9-IG tanultam majd el keztem készülödni.A tanárok ki kötöték ,hogy üneplöbe kell meni és ezzért vegyük fel az egyen ruhát,ohh de utálom.Na mindegy ki birom eszt az egy napot benne.Felvettem a ruhát ,és elköszöntem apuéktól. Majd mikkor beértem a suliba  vettem egy nagy levegőt és be mentem az osztályba .Bejöt a tanár és el keztűk irni .Nagyon nehéz volt .Holnap jön a magyak ,mondja a tanár és ki ment .Reniékel hazafelé indultunk mikkor meglátam aput ,hogy jön felém autoval. Majd be száltunk és elmeséltuk neki hogy mi volt.

-Kicsim elfelejtetem mondani ,hogy  pénteken mész Braziliába-monta apu ,és erre mind a hárman le fagytunk.

-Mi ,nem ugy volt ,hogy  jövő héten megyek?-kerdeztem értetlenűl

-De, csak a bácsikádna kénne segitened ,mert nem boldogul -monta nevetve

-Miért ? Tán nem fogja birni a házas életet,erre kel felkészitenem -montam nevetve.

-Lehet nem tudom-monta.Ki tettűk Reniéket és haza mentünk.