2015. szeptember 11., péntek

64.Rész- NEYMAR!



Reggel korán keltünk,mert indulunk. Ki másztam az ágyból és sikeresen keresztül estem a bőröndön. Ez az én szerencsém. Fürdőbe mentem el végeztem a reggeli teendőimet,majd vissza menetem a szobámba. Felöltöztem,majd Lustival le mentem a nappaliba.
-Kicsim mehetünk?-kérdezte Apa
-Igen-mondtam. Meg jött a taxi ,amibe apa és a sofőr be pakolta a csomagokat. Apa le diktálta  a címet. Meg érkeztünk a reptérre,ahol a két gép,már várt. Én felszálltam a csapat gépjére ,apáék meg a sajátunkra. 
-Na csajok,készen álltok?-kérdezte az edző
-Készen-mondtuk
-Mivel fogunk haza jönni?-kérdezte
-Semmivel-mondtam,mire szúrós szemekkel nézet rám.
-Ki váglak-mondta
-Kupával,csak vicceltem-mondtam
- Na azért-mondta- Élveztétek az utat-mondta
-Renivel végig beszéltük az egész utat.
-Le szállás-hallottuk,meg az edző édes hangját. Az órámra pillantottam amin már 2 óra volt. Bele karoltam Renibe és Nicolba  és úgy szálltunk le a gépről. Apáék azok hamarabb le szálltak. A reptéren a bácsikám várt. De nem  volt egyedül, Maria is ott volt. Oda mentem hozzájuk és megöleltem őket.
-Annyira hiányoztatok-szorítottam magamhoz őket.
-Te is nekünk-mondták. Reni ,én és Nicol a bácsikáéknál fogunk aludni. Kaptunk egy nap pihenőm aztán edzés. Bácsikám ide hozta az autómat.
-Na csajok hova menjünk?-kérdeztem.
-Egy bárba-mondták.
-Rendben-mondtam,majd elindítottam az autót. A telefonom csipogni kezdet. SMS apától.
"MONGI DE CRUZ! ide jönni! ...
- Ki volt az?-kérdezte Nicol.
-Apám ,erre a helyre kell menni,ha végeztünk.-mondtam. Be fordultam az ismerős utcába. Ide jöttünk Messiekel.  Le parkoltam,majd ki szálltunk.Be mentünk a kis kávézóba. Le ültünk az asztalhoz,majd oda jött hazám a pincér. UHU de jól néz ki! Reniéktől  felvette a rendelést,majd felém fordult.

-Szépségnek mit hozhatok?-kérdezte
-Egy hűsítő italt ,mindegy mi ,csak ne legyen alkohol-mondtam
-Rendben-mondta,majd elment. 
-Szépségem-kuncogtak.
 - De jól néz ki-haraptam bele a számba.
- Túlságosan is-mondták.
-Noi, flörtölj vele-mondták.
-Meglátom.-mondtam. Pár perc múlva vissza is jött. 
- Ez hűsítő ,és olyan édes ,mint magam-kacsintott rám.
-Köszönöm. Kérjük a számlát-mondtam
-Rendben ,hozom egy pillanat-mondta,majd elment.  De finom ez a nem tudom mi. 
-Le megyünk,majd a tenger partra?-kérdeztem.
-Le-mondták. A pincér vissza is jött a számlával. Megittuk az italokat,majd ki fizettük. Oda mentem a pincérhez és adtam neki bora valót.
-Öröm volt itt lenni-kacsintottam. Ki mentünk,majd be ültünk az autóba. 
-Gó-mondták. Reni elindította a rádió. Egész úton zenét hallgatunk és beszélgetünk. Mikkor megláttam a táblát le fékeztem. Mongi De Cruz! Neymar szülei itt laknak.
-Noi mi van?-kérdezték.
-Neymar-mondtam.
-Hol?-kérdezte Reni.
 -Noi ez csak egy tábla-mondta Nicol.
-Neymar szülei itt laknak-mondtam
-Mi?-kérdezték.
-Jól hallottátok. Félek ,hogy meglátnak-mondtam.
-Nem fognak. A rend számot nem ismerik-mondták. 
-És ,ha ő is itt lesz?-kérdeztem
-Akkor itt lesz-mondták.
-Igazatok van-mondtam. Rá tapostam a gázra,majd megkerestem a házat. Sikeresen meglátam Rafát. Pont a legúltósó ház a bácsikám háza. Dudáltam,mire ki jött Maria
-Többiek?-kérdeztem
-Tv-mondta Adok én nekik tv-t. Ki szedtük a bőrdöndöket,majd fel vittük a szobába. Mind a hárman ki pakoltunk,majd Reniék be jöttek a szobámba.
-Mehetünk a partra?-kérdezték.
-Öltözetek át és igen.-mondtam. Felkaptuk a fürdő rucit ,majd le menetünk a partra. Páran ránk bámultam,de nem érdekelt. Ki feküdtem a partra és élveztem,ahogy a víz ,hozzá ér a lábamhoz. Mikor kezdet sötétedni haza mentünk.  Majd holnap is eljövünk. Ki merültem az utazás alatt.Haza  mentünk,majd megvacsoráztunk. Julie és Maria isteni vacsorát készített. B emnetem a kicsi Benihez,aki már nem is ,olyan kicsi. Kicsit játszottunk vele ,majd, mind a hárman aludni mentünk. Én nem nagyon tudtam,mert az agyam Neymaron járt. Mi lesz ,ha talákozunk?






 FONTOS!!!

Kedveskéim !Ebben a hónapban ez lesz az útólsó rész! A következő rész ,nem tudom mikkor fogom hozni. Lehet ,majd csak karácsonykor. De nem biztos!  Jó olvasást! És komizatok. Nekem most már suli:(!