2015. február 3., kedd

50.Rész

Sziasztok! Elérkeztünk az 50.részhez! Köszönöm,hogy olvastátok  a blogomat!  A részeket nem tudom,hogy mikkor fogom hozni. Második félévben sokat kell tanuljak.  Vizsgáznom kell. Pontosan 23-24-25-én. Nagyon félek,hogy nem lesz jó!  Azt mondják,hogy nem számit,de  én akkor is félek ( tudom,hülye vagyok). Na mindegy itt a rész!

***Neymar szemszöge***
 Elég korán keltem fel. Indikével  a kapcsolatunknak vége lett. Hogy most mihez kezdek?Ezt még én se tudom. Davi most Carolnál van.  Ma még be kell menjek a kórházba.Kíváncsi vagyok,hogy milyen lehet a kicsi. Vajon hánykor lett meg? Le mentem  a konyhába  valamit enni. A szemem megakadt valamit.A kanapé sarkánál volt valami. Ki vettem ,és egy kép volt.Rólam és Noiról.Egy emlék!! 



Hiányzik! Ha bele gondolok,hogy avval az Adriannal van egy ágyban a kezem ökölbe szorul. Fáj,hogy ezt tettem vele. Nem is tudom,hogy voltam ekkora balfasz! Elvesztettem! Davinek is hiányzik .Meg reggeliztem ,majd felöltöztem és be mentem a kórházba. Laciék még nem voltak ott.
-Szia -dugtam be a fejem
-Szia-köszönt Maria
- Hogy van a kismama?-kérdeztem,majd le ültem mellé.
-Egész jól, nem gondoltam volna ,hogy ilyen nehéz a szülés-mondta.
- Még jó,hogy nekem nem kell szüljek-nevetem.
- Megnézed?-kérdezte
-Igen,azért jöttem-mondtam. Le szált az ágyról és a terembe vezetett. És ott megláttam egy pici teremtményt. Olyan édesen aludt.

-Olyan édes,hogy hívják?-kérdeztem
-Még nem tudjuk-mondta. Beszélgetünk ,majd el köszöntem,mert nekem edzésre kellet mennem.
A fiuk már ott voltak,csak én hiányoztam ,na meg Lusiék. Nem soká ők is megérkezek.  Azt mondta Filip,hogy ma Laci tartja az edzést. Nagyon örültünk neki! Sikeresen ki fárasztott minket.
- Nem lennék a román csapat helyében-mondta Pique.
-Én sem-mondta Messi. Nem nagyon figyeltem rájuk.Laci le se tudná tagadni,hogy,Noi a lánya. Mind kettőjükben ott van ,az a határozottság. Ahogy edzet bennünket, mintha Noit láttam volna. Mindig 100% akart kihozni mindenből.Sikerült neki,de nekem nem. Mit tegyek,hogy vissza szerezem? Nekem kell, az a nő! Küzdök érte! Szeretem! Mindig mindent elrontok! Pedig tudtam,hogy ,ha félre lépek elvesztem őt.És lám sikerült elvesztenem őt,lehet ,hogy örökre. Nagy gondolkodásomat egy kéz zavarta meg.Méghozzá, Messi keze.
-Itt vagy?-kérdezte
-Ja igen-mondtam
-Megyünk Filipék-mondta Pique
-Rendben-vontam meg a vállam. Be ültem az autómba és Filipék mentem. Maria és a kicsi már otthon voltak. Épp valamit készítettek.
-Sziasztok-köszönt Julie
-Sziasztok -köszöntünk nekik,majd be mentünk a nappaliba. Nagy szerencsénkre Lusti nem volt ott.
-Szerencsénk van-mondja Laci,mire mi elkezdtünk nevetni.
- Mindjárt jönnek a lányok is-szólt be Julie
-Lányok?-kérdeztem
-Igen ,tudod ,akiknek hosszú hajuk van,nagy mellük van -mondta Pique
-Ismerem ,nem kell körbe írni,hogy milyenek-nevetem
-Akkor jó-mondta nevetve. Nem soká meg is jött,Shaki és Anto.  Julie hozott sütit ,sört ,kólát.El foglalta mindenki a helyét,de én még most se tudom,hogy miért vagyok itt. Ekkor jutott eszembe,hogy ma este lesz a meccs.Ekkor megláttam életem szerelmét. A meccs közepén Lusti is társult a meccs nézéshez. Laci ennek nagyon örült,mert felálitotta. Ezen mi jót nevetünk ,na meg persze Laci is. Vége lett a meccsnek. Nyertek! Noinak van pár horzsolása,ami nem annyira vészes. Laci beszélt vele. Nagyon örültem ,mikkor mondta,hogy Noi ide jön.  Beszélgetünk még,majd mindenki elment haza. Eszembe jutott,hogy nem soká fog Shaki szülni. Remélem Noi itt marad addig.Mindent meg fogok tenni azért,hogy újra együtt legyünk.  Haza  mentem. Nem kellet sok idő rögtön el is aludtam.