2015. március 14., szombat

54.Rész!

 Sziasztok! Itt az új rész! Komizatok !

*******HÓNAPOKKAL KÉSŐBB********
Március van.  Az életem megváltozott. Minden kezdődött előröl. Messiek hallani sem akarnak rólam,Reninek a kisbabája elment. De a rossz híreket mindig követi a jó hír. Adrián és Consuelo ki békültek.Legalább ő boldog. Most épp edzésre tartok. Eldöntöttem magamban,hogy elfelejtem őket. Új életet kell kezdjek. Teljesen össze törtem. Mindenki azt mondja ,hogy nem az  vagyok aki régen. Talán igazuk van? Átkozták azt a percet,mikkor elmentem Brazíliába. Igazuk van ,az éltem teljesen megváltozott. A csapat társaim is mondják,hogy nem olyan vagyok ,mint rég. Nem nevetek és a pályán se vagyok a régi. Sose gondoltam volna,hogy egy emberért ennyire fogok szenvedni.   Apa eljegyzése is a nyakamon van. Segítenem kell neki. A stadion ellőt szomorúan szállok ki az autóból. Sikerült bele botlanom az edzőmbe.
- Pont jókor,beszédem van veled- mondta
-Miről?-kérdeztem ,mikkor oda értem.
- Rólad-mondta. Egyből tudtam.
-Mikkor vissza jöttél mondtam neked valamit ,nem?-kérdezte.Nem szóltam csak bólintottam.- Szedd össze magad,mert ennek rossz vége lesz. Te senki miatt nem szomorodhatsz! Más igen de te nem! Tudod ,hogy van a kis mondókánk?-kérdezte
-Tudom-mondtam
-Halljam-mondta
-Elbukni,felállni ,újra kezdeni,koronát igazítani-mondtam .
-Akkor ezt akarom látni hercegnő-ölelt meg. Teljesen igaza van. Az edzés elkezdődött.
-Noi mozogj már-kiabált rám az edző. A többiek  rám néztek és láttam rajtuk,hogy sajnálnak. Nem kell senkinek a sajnálata.!  Az edzésnek pár  óra múlva vége lett. Fáradtam ültem le a pálya szélére.  Nicol és Renit látom felém közeledni.
-Sziasztok-köszönök
-Szia-ültek le mellém.
- Mi van veled?-kérdezték
-Semmi-mondtam
-Noi, ne néz már hülyének - csattant fel Reni- látom,hogy azok az idióták miatt vagy ilyen. Nem meg mondtam a múltkor,hogy mi lesz? És tessék, össze vagy törve. Kell ez neked? Nem. Szedd össze magad! Tudom,hogy fáj, de meg kell tenned.Látod én össze szedtem magam. Nem akarunk meccset veszíteni ,a te hülyeségeid miatt. Elég volt. Ha össze szedted magad hívj-mondta majd elment Nicolal együtt. Mindenki ellenem van . Most lenne rájuk a legnagyobb szükségem. Fel álltam ,majd az autóm felé mentem. A szememből könnyek bújtak elő. De jó itt a sajtó.! Biztos,hogy a címlapokon leszek,de nem érdekel. Gyorsan be ültem az autóba és elmentem. A rádióban a HoneyBeast- Maradok című száma szól. Nem akartam haza menni.  A város végén volt egy kis tisztás.  Gyorsabb sebbeségre kapcsoltam . Ki akarom zárni a világot. Csak én és az autó.Az utat ketten uraltuk. Megérkeztem arra a helyre ,amit említettem. Le ültem egy szikla darabra és gondolkoztam. Olyan jó ez a kis csend. Csak én és a szabad táj.  A csendet a telefonom csengése zavarta meg. Reni hívott! Nem akartam felvenni .Mikkor elhallgatott ki kapcsoltam a telefont,nem akartam,hogy zavarjanak.  

********RENI ******
Nem tudom mi ütött belém,hogy Noinak így neki estem. Be látom ,hogy nem kellet volna így ki osztanom. Most van a legnagyobb szüksége rám. Rossz így látnom,azt a nőt,akit pár hónapja boldogan nevetett. Azok az idióták tönkre tették. Mikkor haza jött,akkor meletem volt és nem szidott le. És én mivel hálálom meg? Jól össze szidom. Ilyen egy igaz barát? Hát nem. Fel is hívom. Nem veszi fel. Addig hívom míg fel nem veszi. A  telefonja ki van kapcsolva. Istenem mi van vele? Hol lehet? Fel hiovm Nicolt.
- Szia Nicol, Noi nincs ott?-kérdeztem idegesen
-Szia nincs,miért?-kérdezte
-A telefonja ki van kapcsolva -mondtam. Ekkor elkezdet esni az eső.
-Reni keressük meg!-mondta idegesen Nicol. Az én hibám,hogy nincs  meg. Szép barátnő vagyok. Nem bocsátom meg ha valami történik vele. Nicol pár perc múlva idegesen és aggódva lépet be a házba.  Idegesen ülünk be az autóba. 
-Sose bocsátom meg magamnak ,ha valami baj történik vele-szoritotam erősen a kormányt.
-Nem fog semmi baja se történni-mondta
-Szakad az eső,hogy fogjuk így megtalálni?-kérdeztem aggódva
-Hívjuk fel Adriant-mondta
-Mi? te hülye vagy?-kérdeztem
-Nem ,hátha ott van-mondta. Felhívtuk Adriánt,aki elküldött a picsába és jól össze szidott. Az eső egyre jobban szakad,és Noinak még nyom sincs. Vajon hol lehet? 

****
 De jó szakad az eső. Itt az ideje haza menni.  De én még nem akarok haza menni. Nem érdekelt az eső,csak sírtam. Olyan jó ilyenkor sírni. Nem tudják megálapittani,hogy sírok vagy az eső cseppek vannak az arcomon.  Eldöntöttem élőről kezdek mindent.  A rajongóim nem ezt akarják látni. Nem törhetek össze egy csapat miatt. Úgysem az életem része. Brazília a múlté. Sose élj a múltnak! Meg töröltem a szemem és felálltam. Új élet,új én! Eleget sírtam miattad Neymar!  Újult erővel vágok neki a jelenek és a jövőnek. Titkolnom kell az érzéseimet. Nem mutathatom ki,hogy egy férfi tönkre tett. Engem nem tehet tönkre senki! Ha gonosznak és kegyetlenek kell legyek velük ,megteszem és persze másokkal szenben is. Vissza térek bajnok ként,és nem roncs ként. Igen! Felállok és élőről kezdem.
-Szabad vagyok!-kiáltottam el magam. Újra boldog és szabad akarok lenni. Kupát ,díjat akarok nyerni a csapatnak.Nem pedig bukást . Kezdődjön az új élet. Ez a pofon kellet,hogy észhez térjek. Lesz más férfi az életemben. Be ültem az autómba és haza felé vettem az irányt. Út közben AK26  üvöltött a rádióba. A telefonomat be kapcsoltam és látom hogy 30 nem fogadott hívás van. Adrian,Alex, Keseru,Reni,Nicol hivot. Vissza hívtam Adriant és a fiukat. Renivel nincs kedvem beszélni.Jól össze szidtak. Haza értem. Hála istenek apáék nem voltak itthon. Gyorsan felszaladtam a szobámba. Lusti az ágyon volt ki nyúlva. Be mentem a fürdőbe és le zuhanyoztam. Olyan jó,hogy tavasz van. Egy szürke tréning nadrágot és egy rövid ujjú pólót. A hajamat copfba kötöttem és készítettem egy képet ,facebookra. 
Vissza mentem a szobámba és feltöltöttem a képet. Nagyba böngészek,mikkor megláttam ,hogy Messi és Anto össze házasodnak és ,hogy gyerekük lesz!  Nem is érdekel. Látom,hogy a képemhez hozzá szóltak. Rihanna volt az. . Miután meg untam a netten lógni le mentem a konyhába kajáért. Kentem magamnak nutellás kenyeret ,majd adtam enni ,Lustinak is. Apáék is megjöttek nem soká.Fel mentem a szobámba és be bújtam az ágyba.Pár perc múlva el is aludtam.