2014. december 31., szerda

44.Rész!

Sziasztok! Köszönöm,hogy ebben az évbe velem voltatok és olvastátok a blogomat!  Elfelejtettem mondani,hogy a szavazatnak lesz még egy fordulója! Hűje a fejem! Köszönöm még egyszer,hogy olvastátok az én hülyeségeimet ami a fejemből ki pattan. Imádlak titeket! Ebben az évben ez lesz  az utolsó rész! Boldog új évet kívánok,minden kedves ,imádni való olvasóimnak!
Reggel, elég későn keltem fel.Nagy nehezen ki másztam az ágyamból,majd a fürdő szobába mentem . Fogat mostam ,megfésültem a hajam,majd vissza mentem a szobámba felöltözni.Egy egyszerű itthoni ruhát vettem fel.
Le mentem a konyhába valami harapnivalóért. Lent volt mindenki. 
-Jó reggelt-mosolyogtak
-Reggel,inkább délt-nevetem. Ma nincs iskola,hogy Julie itthon van?
-Ma nincs suli?-kérdeztem
-Van,csak később megyek be- mondta
-Értem-ültem le,közéjük. Neki láttam a finom reggelinek.Sose tudtam betelni ,Julie ételével.Istenien főz! Megreggeliztünk,majd Julie elment készülődni.
-Kicsim én megyek-mondta apa majd elment-Ja Juliet vidd el a suliba-szólt vissza .
-Oké szia-köszöntem.Julie le jött és széjjel nézet.
-Apád?-kérdezte
- Én viszlek el a suliba,ő elment- mondtam.
-Ok ,akkor menjünk-mondta. Felvette a táskáját,majd ki jött.Én addig ki álltam a garázsból az autóval.Amint látom ez új ,apa biztos nekem vette.Egy Bugattit kaptam.Örülök neki,hogy vett ,de jó lett volna ami  a garázsba áll.
-Apád vette-nevetett ,majd be ült mellém
-Gondoltam,de nem tudom,miért vesz folyton újat-mondtam,majd be indítottam a motort.
- Azt mondta,hogy te  vagy a mindene és megvesz neked mindent,mindig ujjat-mondta
- Istenem-sóhajtottam.
- Át öltözhettél volna- nézet végig rajtam
- Nem megyek én be-mondtam,majd el kanyarodtam.
-Gyere elébb egy fél órával ,had dicsekedjek ,hogy ki lesz a lányom-mondtam
-Lányom?-kérdeztem
-Igen,úgy szeretlek,mintha a lányom lennél- puszilt meg .Könnyek gyűltek a szemembe.
- Anya,lesz anyukám- kiáltottam fel sírva
-Igen ,és ne sírj-ölelte át a vállam.Megtöröltem a szemem,majd tovább koncentráltam az útra.Jó mesze van az iskola.Nem soká meg is érkeztünk.Juliét ki tettem ,majd elmentem  haza. Fél 3-ra ott kell legyek érte. Julinak tényleg igaza van ,át öltözhetnem volna.A suli ellőt megfigyeltek jól. Már már megszoktam ,nem zavar.Mi lesz ,majd ha meglátnak a suliba? Rajongó özön! Gyorsabban mentem,mint mikkor Julival voltam,így hamarabb haza értem. Be mentem a házba,majd fel a szobámba.Be kapcsoltam a  laptopomat és felnéztem a közöséig oldalaimra. A facebookon nézelődök egy kicsit.   Látom,hogy a Barca tett fel egy új képet.
Nem is érdekeltek a komik,de valamit észre vettem.Egy fiú oda írta,hogy " Neymar , nálad hüjéb emberel még nem találkoztam,a  volt barátnődet,le cserélted  egy kurvára ,taps" A kis barátnője hozzá szólt. Nem érdekelt ,inkább le léptem. Itt az ideje ,hogy elmenjek Ionhoz,hogy itthon vagyok. Felkaptam egy egyszerű ruhát,ne az otthoniba menjek ,már megint.  Meg egy kis sminket. Be zártam az ajtót,majd elmentem a stadionhoz. 


Mit szólnátok hozzá ,ha az új blogomban, Marco Reus lenne a fő szereplő? Olvasná valaki?  Írjátok le a véleményeteket. Boldog Új évet mindenkinek.Még egyszer köszönöm,hogy olvastátok a blogomat ebben az évben.Remélem 2015-ben is velem tartotok:)  
                                                                                                               Puszi :x Noémi :x <3
 TALÁLKOZUNK JÖVŐRE !!!!!!!