2014. szeptember 26., péntek

Huszon ötödik rész

Sziasztok drágáim itt a kövi rész !

Teltek multak a  napok,a kapcsolatom véget ért ,Ronaldoval,mert ki estek és visza mentek, Portugáliába Ma elkell bucsuzak tőle hisz vége a kapcsolatunknak igaz a sajtó még nem tudja,de nem soká bisztos tudni fogják.
-Noi bármibe számithatsz rám, mindenbe  én nem vagyok olyan mint Neymar csalótál bennem  meg egyűt voltunk?-kérdezte
-Nem  igazad van te más vagy mint Neymar,miért  nem veled találkoztam volna előbb-mondtam könyesen
-Ne sirj látjuk még egymást,de kérek bucsu ajándékot,-mondta
-Mit megkapod,de én is kérek-mondtam
-Rendbe adj egy csókot és öleljmeg jó szorosan had érezem az ilatod te mit kérsz?-kerdezte
-Ugyan est hercegem-mondtam
-Rendbe csilagom-mondta majd megcsokoltam ugy csókoltuk egymást mint még soha,mind a ketten tudtuk,hogy ez a bucsu.Mikkor elváltunk egymástől jó szorosan megöletem de ő is majd ki szoritota a levegöt.
-Hagy élni-nyöszörögtem
-Jah bocs-mondta majd megfogta böröndjeit és kifelé vette az irányt igy tettem én is. Hogy is ne gondoltam volna,hogy a sajtó már tudja.Ronaldo és a kicsi be ult a taxiba és a repulő tér felé vették az irányt én meg hazafelé.
**** Neymar szemszöge***
A csapat nagyon ki tett a tegnap esti mecsen magáért.Boldog voltam hisz a Real Madrid ki eset és Ronaldo elhuzz a francba .Jaj Noi kicsi szive bisztos megszakad ,hogy a drága Ronaldoja és a pici csapata ki esset.Végre látom ast  a démoni nőt szenvedi is .Démoni nőszemély ebbe a  nőbe voltam és leszek szerelmes .Miert van az hogy szeretem de gyülölöm is? De inkáb gyülölöm azok után amit tett velem és a fiukal .A fiukal a tv-t kapcsolgasuk,majd hirtelen a képernyöre meredunk,persze megint a sztárhireknél .
-Jo napot kedves  nezőink uj hirunk van  Ronaldorol-mondja  a bemondo
-Megcsalta Noit?-kerdi oschar
-Kuss már-mondtam
-Tegnap ugye a Barca elverto őket igy a Real ki eset és visza menek Portugáliba ,igy Ronaldonak meg kellet szakitsa kapcsolatát Noemivel.Igy hát  a  kapcsoltauknak vége lett,Ronaldo uzent a Braziloknak.Idezem *** Kedves luzerek foleg Messi és Neymar  köszönöm hogy ilyen csodálatos dolgog tetetek velem egy olyan nőt taszitotatok el magatoktól,hogy a kis barátnőd Neymar nem ér fel vele,tudtam ,hogy barmok vagytok mind a ketten de hogy enyire,hazutam mindenbe Noi nem  flörtölt velem sose mert mindig szeretet benneteket és ez mai napig is igy van a mi kapcsolatunk csak alku volt..Ez az üzenet akkor nem  is szereték egymast?-kéedezte a nő.Mi meg csak a  tévét bámultuk majd Messi szolalt meg.
-Én eszt agyon ütöm -dühöngöt Messi .Majd Luiz szólalt meg.
-Én szóltam nektek ,hogy hazudik-mondta.
-Na mindegy Noit igy  is utálom mar bocsi-mondta Messi
-- Miert utaljatok nem tudjátok mint ment keresztul-mondta Luiz
-Est hogy érted?-kérdeztem
-ugy hogy az apja a Román foci csapat edzője, és a román kormany az apját nevezte ki a spor elnokének és volt egy fiu aki  olyan volt Noinak mint Messi,hogy halgatot rá meg minden és egyszer megpofozta Noit mert,a Magyarországiak csapatból hazudot az egyik jo madár,ez ki derult,hogy nem igaz amit mondot próbált bocsánatot kérni de Noi nem bocsátot meg neki ,fél is tőle ahogy tőled is,Messi,és meg sorolhatnám továb is csak est azert mondtam el hogyha majd   joba lesztek tudjad-mondta Luiz
-jo-mondta Messi
-Engem  hidegen hagy  meg is szoktam ,hogy nincs it számora ő  nem létezik-mondtam
-Neymar  én nekem nincsmit mondjak csak nehogy megbánd mert akkor tul késő lesz-mondta Luiz ,nem értetem mire mondja.
*****
Ut közbe  megcsörent a telefonom,ismeretlen szám
-haloo-szoltam bele
-On Horváth Noemi.-kérdezte egy ferfi
-Igen és én kivel beszélek-kerdeztem
-Romaniábol vagyok apád a suli iagzgatoja  a sulidnak én meg a titkára vagyok azert hivlak mert lesz egy bajnokság kézilabda és halotuk hogy hazza akkarsz jöni szeretnénk ha játszanál-mondta.Igaza van nekem itt nincs mit kersek ugyhogy haza megyek
-Rendbe elválalom -mondtam 
-rendbe este indul egy gép Romaniába aval jöhetsz-mondta
-Jo -modntam majd kinyomtam a telomat.Boldog voltam,hogy ujra othol lehetek .Remélem hogy sose kell ide visza jöjek ide csak a fájdalom köt.Lesznek szép emlékek is és roszak is .Haza értempont a bácsikám othol volt és nem volt ott a csapat.
-bácsikám mondanom kell valamit -mondtam
-rendbe-mondtam
-Visza megyek Romániába,de kérlek ne haragudj rám ,és ma este megyek .-mondtam
-Jo nem marasztolak ez a te életed ide bármikor visza jöhetsz de azért én viszlek ki a reptére-mondta-mikkor indul a gep?-kérdezte
-3kor-mondtam
-Rendbe ma kések egy kicsit az edzésröl-mondta
-Jo megyek még beszélek Neymaral,meg Mesiivel ,mert a kicsik haragudnak rám.ugyis meg csak 10 ora-modntam majd el is mentem..Mikkor Neymarek elé ertem nagy levegőt vettem és becsengetem.Neymar nyitot ajtot,mikkor  ajtót nyitot,rám akkarta csukni.
-Várj-mondtam és  a lábamat az ajtohoz tetem hogy ne tudja be csukni
-Mit akkarsz?-kérdezte
-Davihez jötem-mondtam majd be engedet
-miert keresed?-kérdezte
-csak hivd elö-mondtam de ekkor meg is jelent
-Noi te mit csinálsz it?-kérdezte
-Hozad jötem bocsánatot kérni -mondtam 
-nem tudok megbocsátani,ast mondtad hogy az anyum leszel és hogy szeretsz  hazutál mert te ast a fafeju Ronaldot szereted nem engem-mondta ekkor egy könycsepet éreztem arcomon .
-Ez nem igaz-mondtam sirva
-Ne sirj  de én nem akkarom,hogy az anyum legyél Bruna mostmár az anyum ő szeret engem és apát is-mondta ekkor Neymara néztem aki nevetet.Davi el is ment játszani
-Látod mindenkinek hazudsz  nekem is hazutál egy utólsó román kurva vagy ,nem is tudom miert jötél ide jobb lenne elhuznál a francba Romániába,aszt nem értem ,hogy tudtam beléd szeretni.Azt megértem hogy nekem hazutsz de hogy a kicsinek is ,mit gondoltál hogy eset neki mikkor meglátot Ronaldo mellet és a kölykét fogtad és puszilgatad,hmm ,sirva jöt hozzám,hogy Noi hazudot nekem ,és ide jösz bocsánatot kérni,fertelmes vagy,egy utolso kuva vagy ,tudod mi vagy még egy démon aki minedkivel játszik mert szep pedig nem vagy az és ne itt sirj mert ez a köny hamis,es menj el innen-mondtam .
-Rendbe neymar ég veled-modntam majd sirva elhagytam a hát vajon Messi is eszt fogaj mondani?.Hamar oda is értem és becsengetem de az ajtót nem zárták rám.
-Szia te nem zárod rám az ajtót-mondtam Messinek
-Nem miert jötél-kérdezte
-Nem azert jötem hogy lekeverj egyet,Thiagohoz jöttem-mondtam
-Ulj le jövök egy perc-mondta majd jott is Thiagoval
-Mit keresel itt Noi-kérdezte a kicsi
-hozád jötem bocsánatot kérni-mondtam
-noi én nem  tudok megbocsátani -modnta a kicsi,majd elment
-Na én megyek-mondtam
-Rendbe-mondta majd ki nyitota az ajtot
-Eg veled Messi-mondtam majd be ultem az autoba és haza hajtotam.Ettem és elkeztem pakolnio hisz 12 ora nem soka indulnom kell.Mire ösze pakoltam 2 pra lett gyorsan elbucsuztam Mariatol ,majd be pakoltuk a csomagokat a csomag tartóba és a reptér felé vettuk az irányt a jeggy már megvolt..Hamar oda értunk egy kicsit várnunk kellet.
-Na szia legy jo és ne feled én nem harakszok rád, mikkor jösz visza?-kerdezet a bácsikám,nem hauthatam továb.
-Bácsikám én már ide sose fogok visza jöni-mondtam
-miért?-kérdezte de ekkor egy könycsepet látam az arcán.
-kérlek ne sirj  nem tudom de igérem halani fogsz felölem-mondtam ,es megöleltem 
-legy jo -mondta
-Te is szia-mondtam majd a gép felé vettem az irányt sirva.Véget ért egy fejezet .Visza a régi életembe .Itt kel hagynom Braziliat,és vele egyut Neymar is .Utál.A gép felszált. 
Viszlát Brazilia,Viszlát Bácsikám ,és viszlát Neymar hiányozni fogtok.Az ut elég hoszu lesz de legaláb lesz idöm gondolközni.Vajon apa mit fog szolni hozzá hogy ujra othol leszek? Hisz ő hivot haza akkor bisztos öról..Reni és Geri nagyon hiányzik és alig várom ,hogy ujra láthasam oket.A nagy gondolkozásba elnyomot az álom.